Du er her

2017-11-06

Ny engasjert kundeansvarlig i Olivia Assistanse

Etter et begivenhetsrikt oppstartsår styrker vi nå vår organisasjon ved å ansette en meget erfaren og faglig sterk BPA-leder. Miriam Helfjord har takket ja til å være med å bygge Olivia Assistanse videre sammen med oss!

Miriam Helfjord kommer fra stillingen som leder for BPA i Aleris Østlandet, og tar med seg ni års erfaring ​med brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til stillingen som kundeansvarlig.

Hun har førstehåndskjennskap til hva rollen som assistent innebærer etter å ha jobbet som assistent i flere ulike BPA-ordninger. I tillegg har hun flere års erfaring som rådgiver i ULOBA og som leder i Aleris.

Med et stort engasjement for hvilke muligheter og fordeler BPA gir for personer med assistansebehov, vil Miriam Helfjord ha en nøkkelrolle i oppfølging og veiledning av arbeidsleder​e og assistenter, samt være sentral i videreutviklingen av Olivia Assistanses virksomhet. Det er en stor glede å ønske Miriam Helfjord velkommen!

Fler nyheter

Olivia Assistanse i fem nye kommuner
2017-11-06

Olivia Assistanse i fem nye kommuner

Sommeren er over, men vi har ikke ligget på latsiden! I juli og august har vi fått konsesjoner til å tilby brukerstyrt personlig assistanse i fem nye kommuner.

Vi ser frem til å sette i gang arbeidet med å levere skreddersydde BPA-tjenester i disse nye kommunene,

  • Skedsmo
  • Etne
  • Moss
  • Sunndal
  • Ski